Vivo Y3s Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Vivo Y3s Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Vivo, giriş seviyesi özelliklere sahip olan yeni bir akıllı telefon modelini Çin’de tanıttı. Vivo Y3s olarak isimlendirilen model gücünü MediaTek’in Helio P35 yonga setinden alırken 4GB RAM ile birlikte karşımıza çıkıyor. İkili arka kamera kurulumuna sahip olan modelde fiziksel parmak izi okuyucu bulunuyor. Bununla birlikte 5.000mAh kapasiteli büyük bir bataryaya sahip olan modelde 128GB dahili depolama alanı sunuluyor

Vivo Y3s Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Vivo Y3s modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Çinli akıllı telefon üreticisinin yeni modeli su damlası çentiğine sahip bir ekran ile birlikte geliyor. İnce üst ve yan çerçevelere sahip olan akıllı telefon, kalın bir alt çerçeveyle sunuluyor. Arka bölüme baktığımızda ise sol üst köşedeki dikey kamera modülü dikkatimizi çekiyor. Vivo, bu kamera modülünde ikili kameranın yanı sıra bir de LED flaş sunuyor.

Cihazın yine arka bölümünde aynı zamanda bir fiziksel parmak izi okuyucu da bulunuyor. Bağlantı noktası olarak ne yazık ki microUSB 2.0 portuna sahip olan modelde ayrıca 3,5mm kulaklık girişi de mevcut durumda. Bununla birlikte Vivo, yeni giriş seviyesi akıllı telefon modelini açık mavi, lacivert ve mor olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satışa sunuyor.

Ekran Özellikleri

Vivo Y3s modeli, 6,35 inç boyutunda ve 720 x 1544 piksel çözünürlüğünde bir IPS LCD ekran ile birlikte karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonun HD+ çözünürlüğündeki bu ekranının inç başına piksel yoğunluğu 268ppi olarak belirtiliyor. Bununla birlikte akıllı telefonun ekran/gövde oranı %81,5 seviyesindedir.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun önündeki çentikte 8MP, f/1.8 diyafram açıklığına sahip bir özçekim kamerası bulunuyor. Arka bölümde ise 13MP ana kamera ve 2MP derinlik algılayıcı sensör olarak ikili kamera kurulumu sunuluyor. Ön kamera ve HDR destekli arka kamera ile birlikte 1080p 30fps videolar çekebiliyorsunuz. Ayrıca arka bölümde bir de LED flaş bulunuyor.

Batarya Özellikleri

Vivo’nun yeni giriş seviyesi akıllı telefon modelinde 5.000mAh kapasiteli büyük bir batarya yer alıyor. Bu bataryayı cihazın alt kısmında yer alan microUSB 2.0 portu üzerinden şarj edebiliyorsunuz. Ne yazık ki akıllı telefonun segmenti göz önünde bulundurularak herhangi bir hızlı şarj özelliği sunulmamış.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon gücünü MediaTek’in Helio P35 yonga setinden alıyor. Bu yonga setine 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Cihazda bulunan microSD kart yuvası sayesinde bu dahili alanı daha da arttırabiliyorsunuz. Bununla birlikte akıllı telefon, kutusundan Android 9.0 tabanlı Funtouch 9 arayüzü ile birlikte çıkıyor.

İşte Vivo Y3s Özellikleri:

  • Ekran: 6,35 inç, 720 x 1544p, IPS LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio P35
  • RAM: 4GB
  • Depolama: 128GB
  • Ön Kamera: 8MP
  • Arka Kamera: 13MP geniş açılı, 2MP derinlik algılayıcı sensör
  • Batarya: 5.000mAh
  • Boyutlar: 159,4 x 76,7 x 8,9 mm
  • Ağırlık: 190,5 gram
  • İşletim Sistemi: Android 9.0 tabanlı Funtouch 9
  • Renkler: Lacivert, Mavi, Mor

İşte Vivo Y3s Fiyatı:

  • 4GB RAM + 128GB dahili depolama: $180

Kaynak

Benzer Haberler

POCO M3 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

POCO M3 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

OPPO, Yeni Nesil Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü 17 Kasım’da Tanıtacak

OPPO, Yeni Nesil Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü 17 Kasım’da Tanıtacak

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Huawei Mate Xs Modeli Ekim 2020 EMUI Güvenlik Güncellemesi Alıyor

Huawei Mate Xs Modeli Ekim 2020 EMUI Güvenlik Güncellemesi Alıyor

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir