fallback-image

Heets Sigara Satış

Elektronik sigaranın likit kısmında buharlaşma olduğu için elektronik sigaranın likit kısmını değiştirerek bu elektronik sigarayı daha uzun süre kullanabilirsiniz. Ayrıca heets sigara satış bazen likit kısımlarda farklı kokular olabiliyor. Ya da herkes kendi zevkine uygun farklı aromalara sahip e-sigaraları kullanabilir.

Özellikle son zamanlarda likite farklı aromalar katılmıştır. Herkes kendi zevkine uygun aromalara sahip likitler bulabilir. Farklı boyut ve şekillerde e-sigara satın alabilir ve kullanabilirsiniz. Bu elektronik sigaralar pille çalışmaktadır. Bu iqos sigara satış sigarayı pillerini değiştirerek uzun süre kullanabilirsiniz.

E-sigara kullanmaya başladığınızda, artık sıvı yoluyla soluduğunuz su buharı ile normal sigara içmek istemezsiniz. Özellikle dudak içiciler için mükemmel bir üründür. Elektronik sigarayı günün her saati ve saatinde kullanabilirsiniz. Belli bir süre sonra sigarayı bırakıp IQos satış sitesi e-sigara kullanmaya başladığınızda bulunduğunuz yerdeki ve nefesinizdeki farkı göreceksiniz. Cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz e-sigaralar uzun vadede normal sigaralara göre daha az maliyet gerektirir. Kokusuz olduğu için her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Atomizörlerin konusu oldukça geniştir. Örnek olarak hiç kullanılmayan 3-4 atomizer var. En sevdiğiniz atomizörlerde de mevcuttur. Isı ayarlı mod varsa üzerine istediğiniz atomizeri koyabilirsiniz.

Buhar oranından aromanın yoğunluğuna, içme zevkinden boğazdaki vuruşa kadar pek çok kriter atomizer seçeneklerine bağlıdır. Herhangi bir atomizerin iyi olup olmadığı konusunda bir şey söylemek kolay değil ancak bazı modelleri fiyatları ile birlikte yazmanız gerekirse bu modelleri ayrı ayrı araştırabilir ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kaynak: https://sigaramiz9.com/heets

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir