fallback-image

Gıda Ürünleri Etiketleme

Gıda ambalajlarında tercih edilen etiketlerin amacı son derece geniş bir alana hitap eder. Bu noktada en önemliler arasında ürün hakkında bilgi vermek vardır. Müşteride olumlu bir algı yaratmak, tazelik ve raf ömrü belirtmek için etiketleme sistemleri kullanılır.

Tüm bunların yanında tercih edilen ambalajlar için oldukça çeşitlilik vardır. Standart etiketler haricinde, ambalajın açılması-kapanmasını sağlayan fonksiyonel etiket sistemleri de bulunur. Kitapçıklı etiketler ürün hakkında tüketiciye bilgi verir. Şeffaf etiket de seçenekler arasında yer almaktadır. Etiketleme süreçlerinde en önemli noktaların başında etiketleme makineleri gelir. Güvenilir bir kurum olan Fako Makine kayıpsız zaman, kusursuz etiketleme inancıyla size tam destek olacaktır.

Gıda sektöründe ambalajların yüzeylerin farklı yapıları olması gereğince, farklı etiketleme sistemlerinin kullanılması gerekmektedir. Bu noktada geniş ürün yelpazesi sunan şirket, üreticilerin tüm gereksinimlerini karşılayacak faaliyet alanına sahiptir. Kolay temizlenebilir yapıda olması da bu anlamda son derece önemlidir.

Yazıcılar farklı verileri uygulamak amacı ile sisteme çok kolay bir şekilde entegre edilebilir. Sistemler en düşük seviyede bakım gerektirir. Montaj açısından farklılıklara uyacak şekilde değişim yapılabilir. Aynı zamanda tüm paketleme sistemleri için uygun entegrasyon sağlanmaktadır.

Gıda ürünleri etiketleme ve diğer noktalarda detaylı bilgi almak adına sitemize erişim kurabilirsiniz. Sitemiz, sunduğu farklı seçenekler ile sizlere pek çok noktada önemli oranda destek olur. Canlı destek hattı üzerinden de detay alabilirsiniz.

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir