fallback-image

101 Okey

Okey oyunu birçok insanın hayatında vazgeçilmez bir yere sahip. Eskiden kıraathanelerde oynanan oyunun son yıllarda dijital ortamlara geçtiğini görmekteyiz. İnternet üzerinden oynanan birçok oyun çipler ile oynanmaktadır. Ancak pek de güven vermemektedirler.

Çünkü insanların birçoğu sürekli olarak bilerek kötü ellerin verildiğini ve bu sebeple de kaybedilen çiplerin para ile almalarını istediklerini düşünüyor.

Ancak Maksat Okey’de böyle bir durum söz konusu değil. Okey oyna seçeneği oynayabileceğiniz MakstatOkey’de canlı bir şekilde arkadaşlarınızla sohbet edebilir, vakit geçirebilirsiniz. Kaliteli grafikleri ve yüksek elleri ile birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Mobil’e İndir Oyna

Oyunu sadece site üzerinden değil aynı zamanda mobil cihazlardan da oynama şansınız bulunuyor. Playstore üzerinden indirilebilen Maksat Okey ekolay okey oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Mobil versiyonu sayesinde tam ekran olarak keyifli anlar yaşamanızı sağlıyor.

101 Öğren

Okeyin 101 versiyonunun bulunduğu Maksat Okey’de öğrenmeniz için belirli alanlar bulunmamaktadır. Oyun içerisinde yer alan 101 nasıl oynanır bölümünden ulaşabileceğiniz bilgiler ile en iyi oyunculardan biri olabilirsiniz.

Üye Olma

Bu eşsiz okey oyununa üye olmak çok basit. Site üzerinden veya mobil cihazlarınıza indirdiğiniz uygulama üzerinden üye ol butonuna tıklayın. Daha sonra açılan ekranda gerekli bilgilerinizi girin. Bilgileri eksiksiz girdiğinizden emin olduğunuz anda kayıt ol butonuna basabilirsiniz. Üye olduktan 1 ila 5 dakika içerisinde oyuna giriş yapabilirsiniz.

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir