fallback-image

Türk Malı Viking Sürmene Bıçakları

Kaliteli ve pratik bir bıçak kullanmak isteyenlere özel olarak üretilen viking bıçak, el yapımı bir işçilikle Yatağan’dan sizlere sunuluyor. Tüm viking bıçak seti aynı performansı sağlamakta olup, tamamen Türk malı olarak sunuluyor. Keskin bir ağız bulunduran viking bıçak, bu özelliğiyle profesyoneller tarafından da tercih ediliyor.  Üretimi esnasında paslanmaz çelik kullanılan ürün; üretimi esnasında güzel bir sulaması yapılmış. Kesme, yüzme ve sıyırma için özel viking set mevcut olup, tüm ihtiyaçlarınız böylece karşılanıyor.

Etlerin derilerini ve diğer bölgelerini yüzerken zorluk çıkarmayan viking bıçak seti, ahşap sapından tutularak pratik bir şekilde kullanılabiliyor. 26 cm gibi uygun ölçüsü ve keskin yapısıyla ne yüzerseniz yüzün, kolay şekilde devam ettiriyor. Yüzme ardından viking set içerisinde yer alan kesme bıçağı da ince yerlere kadar yalnızca dokundurarak kesmenizi sağlıyor. 32 cm büyüklüğü ve kolay kullanımıyla yorulmadan etlerle ilgilenmenizde yardımcı oluyor. Etleri kemikten ayırmaya geldiğinde ise sadece bu işlem için özel olarak tasarlanan viking bıçak sıyırma bıçağı, kemikleri daha güzel şekilde sıyırıyor.

Vikingbicak.com üzerinden bu ürün iki şekilde temin ediliyor; 1 takım viking 3’lü bıçak seti ve 2 takım viking 3’lü bıçak seti.  Bunlardan ilk seçenek hediye olarak 1 adet masat bulunduruyor. İki ürün de ücretsiz kargo ile geliyor. Bıçakların yapısı ve kalitesi ise Viking bıçak yorumları aracılığıyla görülebiliyor.

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir