fallback-image

Sizi Aradığınız Kaliteye Ulaştıran İnci Davetiye!

Alanında uzun bir geçmişe sahip olan İnci Davetiye 1978 yılı içerisinde kurulmuştur. Kurucusu Hızır Aydın’dır ve bu kısımda da başlangıcını küçük bir işletme içerisinde kartpostal üretimi ile sağlamıştır. Kendi prensipleri ve ilkeleri doğrultusunda da hep daha iyisine adım atmayı amaçlayan firma, ilerlemelerini de bu yönde devam ettirmiştir.

Kartpostal üretiminden başlayarak zarf, renkli ve resimli zarflar, takvim, imsakiye, bloknot gibi seçeneklere yer vererek üretim içerisinde çeşitliliğe girmiş, kendini daha da geliştirmeyi amaçlamıştır. Bunun yanında, firma, bu üretim çeşitliliği içerisinde davetiyeler kısmında da girmiş ve davetiye seçimlerinde de oldukça başarılı olarak gözlenmiştir. Zaten bununla beraber de 1984 yılı içerisinde marka ismini almış, İnci Davetiye olarak devam etmiştir.

Doğru Seçimlere İmkan Tanıyan İnci Davetiye!

Düğün Davetiyesi seçimleriniz kısmında sizlere büyük seçenekler sunan İnci Davetiye, ayrıca bu imkanlar doğrultusunda büyük adımlar atmanıza da yardımcı olmaktadır. Aradığınız tarz ve zevklere uygun davetiyeler bulunduran firma, bu kapsamda sağladığı çeşitliliklerle de aslında alanında en iyilerinden biri olduğunu da net bir biçimde kanıtlamaktadır.

Firma kendi bünyesinde ürünlerinin her birinde yüksek kalite seçeneği sunmanın yanında fiyatlandırma kısmında da oldukça iyi davranmaktadır. Sektör içerisinde n uygun fiyatları vermekte hatta belirli kampanyalara ve indirimlere de devam etmektedir. Bu kapsamda her şeyi ile en doğru seçim olan İnci Davetiye, gerçekten de muazzam bir firma olarak kabul edilmiştir.

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir