Samsung Galaxy M01s Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Samsung Galaxy M01s Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Samsung, amiral gemisi modellerde düşen talebi uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri tanıtarak telafi ediyor. Şirketin geçen ayın başlarında tanıttığı Galaxy M01 modelinden sonra şimdi de yine uygun fiyatlı Samsung Galaxy M01s modeli tanıtıldı. 3GB RAM ve 4.000mAh kapasiteli batarya ile gelen akıllı telefon, parmak izi okuyucu ve ikili arka kameraya da sahiptir.

Samsung Galaxy M01s Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Samsung Galaxy M01s modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon 2020 yılında piyasaya sürülen birçok giriş seviyesi modelle benzer bir tasarım anlayışını benimsemiş durumda. Damla çentikli ekran ile gelen model ince sayılabilecek üst ve yan çerçevelere sahip olsa da söz konusu alt çerçeve olunca bir hayli kalın bir çerçeve gördüğümüzü söylemeliyiz. Arka tarafa baktığımızda ise sol üst köşeye yerleştirilmiş dikey bir ikili kamera kurulumu karşımıza çıkıyor.

Cihazın yine arka bölümünde bir fiziksel parmak izi tarayıcı konumlandırılmış durumda. Alt bölümde ise bağlantı noktası olarak microUSB yer alıyor. Uygun fiyatlı modellerde görmeye alışkın olduğumuz 3,5mm kulaklık girişi bu modelde de bulunmaktadır. Samsung, yeni modelini mavi ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satışa sunuyor.

Ekran Özellikleri

Akıllı telefon 6,2 inç boyutunda ve 720 x 1520 piksel çözünürlüğünde LCD ekran ile geliyor. Samsung, yeni modelinin ekranına dair pek detay paylaşmasa da tasarım özelliklerinde bahsetmiş olduğumuz damla çentiğin ekranın üst bölümünde ortalanmış bir şekilde yerleştirildiğini belirtelim.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun ekranındaki çentikte 8MP f/2.0 diyafram değerine sahip bir ön kamera yer alıyor. Arka bölümde ise dikey bir ikili kamera kurulumu karşımıza çıkıyor. Samsung bu kamera kurulumunu 13MP ana kamera ve 2MP derinlik sensörü olarak sunuyor. Aynı zamanda arka kamera kurulumuna bir adet LED flaş da eşlik etmektedir.

Batarya Özellikleri

Samsung’un uygun fiyatlı Galaxy M01s modeli içerisinde 4.000mAh kapasiteli bir batarya barındırıyor. Fiyatı dolayısıyla hızlı şarj gibi bir özelliğin mevcut olmadığı cihazda standart olarak 10W hızında bir şarj desteği sunulmaktadır.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon gücünü MediaTek’in Helio P22 yonga setinden alıyor. Bu yonga setine 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart yuvası ile birlikte bu depolama alanını 512GB’a kadar genişletebiliyorsunuz. Akıllı telefonu satın aldığınız zaman kutusundan Android 9 tabanlı One UI arayüzü ile birlikte çıkıyor.

İşte Samsung Galaxy M01s Özellikleri:

  • Ekran: 6,2 inç, 720 x 1520p LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio P22
  • RAM: 3GB
  • Depolama: 32GB
  • Ön Kamera: 8MP
  • Arka Kamera: 13MP ana kamera, 2MP derinlik sensörü
  • Batarya: 4.000mAh
  • Boyutlar: 156.9 x 75.8 x 7.8mm
  • Ağırlık: 168g
  • İşletim Sistemi: Android 9 tabanlı One UI
  • Renkler: Mavi ve Gri

İşte Samsung Galaxy M01s Fiyatı:

  • 3GB RAM + 32GB dahili depolama: $133

Kaynak

Benzer Haberler

POCO M3 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

POCO M3 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

OPPO, Yeni Nesil Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü 17 Kasım’da Tanıtacak

OPPO, Yeni Nesil Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü 17 Kasım’da Tanıtacak

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Huawei Mate Xs Modeli Ekim 2020 EMUI Güvenlik Güncellemesi Alıyor

Huawei Mate Xs Modeli Ekim 2020 EMUI Güvenlik Güncellemesi Alıyor

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir