Qualcomm, 2020’nin Sonunda Kendi Oyun Telefonunu Piyasaya Sürebilir

Qualcomm, 2020’nin Sonunda Kendi Oyun Telefonunu Piyasaya Sürebilir

Android akıllı telefonlarda amiral gemisi yonga setleri söz konusu olduğu zaman her zaman Qualcomm’un Snapdragon yongaları altın standart olmuştur. Şirket, Aralık ayında en son Snapdragon 875 yonga setini duyurmaya hazırlanırken yeni bir DigiTimes raporu, Qualcomm’un kendi oyun telefonunu piyasaya sürerek portföyünü çeşitlendirebileceğine işaret ediyor.

Sektör kaynaklarına atıfta bulunan rapor, Qualcomm’un yeni oyun telefonları serisini gerçeğe dönüştürmek için Asus ile ortaklık yapacağını iddia ediyor. Dahası, bu ortaklık sayesinde ortaya çıkacak ilk Qualcomm markalı akıllı telefon bu yılın sonunda piyasaya sürülebilir. Bu da, amiral gemisi Android akıllı telefon pazarına yeni bir heyecan getirebilir.

Qualcomm, Kendi Oyun Telefonunu Tanıtabilir!

Raporda yer alan bir bölümde, “Qualcomm’un, endüstri kaynaklarına göre en erken 2020’nin sonunda kendi markalı oyun akıllı telefonlarını geliştirmek ve piyasaya sürmek için Asustek Computer ile birlikte çalışacağı” bildirildi. Rapora göre bu Qualcomm markalı oyun telefonu, en yeni Snapdragon 875 yonga setini bünyesinde barındıran ilk akıllı telefon olabilir.

Söz konusu bu amiral gemisi akıllı telefon, doğrudan oyun odaklı yüksek performanslı yonga setleri üreten Qualcomm’dan geleceği için gayet etkili bir cihaz olacaktır. Qualcomm’un ilk akıllı telefon modelinin oldukça iyi bir oyun performansı sunmasını bekleyebiliriz. Qualcomm ile Asus ortaklığında ortaya çıkacak bir ürün görmek ilginç ve heyecan verici olacaktır.

Asus, ROG Phone serisi ile birlikte gerçekten üst düzey oyun odaklı akıllı telefonlar sunuyor. Bu telefonlarda da Qualcomm’un o zamanki en güçlü yonga setlerini kullanıyor. Qualcomm’un yonga geliştirmedeki sektör lideri ilerlemeleri ve Asus’un oyun telefonları konusundaki olağanüstü deneyimi, ortaya efsane bir ürün çıkarabilir. Kısacası bu iki firmanın ortaklığında piyasanın en iyi oyun telefonu geliştirilebilir.

Qualcomm’un mobil oyun segmentine girme planlarını açıklayacağı bir yer varsa, bu da şirketin Snapdragon Tech Summit 2020 isimli etkinliğidir. Şirketin bu etkinliği, 1 – 2 Aralık tarihleri ​​arasında sanal olarak gerçekleşecek. Qualcomm, gerçekten böyle bir işe girerse oldukça ses getirecektir. Yeni detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

“Qualcomm, 2020’nin Sonunda Kendi Oyun Telefonunu Piyasaya Sürebilir” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Benzer Haberler

POCO M3 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

POCO M3 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

OPPO, Yeni Nesil Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü 17 Kasım’da Tanıtacak

OPPO, Yeni Nesil Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü 17 Kasım’da Tanıtacak

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Huawei Mate Xs Modeli Ekim 2020 EMUI Güvenlik Güncellemesi Alıyor

Huawei Mate Xs Modeli Ekim 2020 EMUI Güvenlik Güncellemesi Alıyor

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir