fallback-image

Magicbor ile İnatçı Lekelere Son!

Magicbor leke çıkarıcı, içerisinde yer alan etken maddelerden ötürü fayans, derz, cam, parke vb. alanlarda kullanılmakta ve bu yüzeylerde etkili sonuçlara ulaşmaktadır. Birçok temizlik ürünün aksine Magicbor bitkisel bir içeriğe sahiptir ve %100 yerli üretimdir. İçerisinde herhangi bir kimyasal madde olmamasından ötürü insan sağlığını olumsuz etkilerde bulunmayan ürün, sprey formundadır ve bu sayede lekelerin kısa sürede temizlenmesini mümkün kılar. Pek çok alanda kullanılabilir ve bu alanlarda etkili bir temizliğe ulaşılmasını mümkün kılar. Magicbor sprey, su ile seyreltilebilir. Bu sayede ürünün kullanım alanında genişlik ortaya çıkar.

Magicbor kullananlar, ürünün özellikle mutfak ve banyoda profesyonel bir temizliğin oluşmasını mümkün kıldığını ifade etmektedir. Fiyat-performans ilişkisi yüksektir ve bu sayede kişiler maliyet konusunda tasarruf etmektedir. Pek çok temizlik ürününün veremediği verimi sunan ürün, bu nedenle oldukça fazla kişi tarafından her alanda kullanılmaktadır. Magicbor bitkisel bir içeriğe sahiptir. Ürün içerisinde bulunan maddeler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Himalaya tuzu özü
  • Doğal gliserin
  • Bitkisel reçine
  • İyonize su

Araba içi ve evlerde kullanılabilen ve inatçı lekelerin kısa sürede gitmesini mümkün kılan ürün özel bir formüle sahiptir. Temizlik prensibi, yüzey gerilimini düşürmek ve lekelerin yüzeylerde kalmasını engellemek olduğu için ürünün oldukça etkili sonuçlar verdiğini söylemek mümkündür. Magicbor temizlik konusunda kişilere yardımcı olmakta ve düşük fiyatta etkili sonuçlar vermektedir. Sizler de uygun Magicbor fiyatı ile ürüne sahip olabilir ve evin her bölgesini etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz.

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir