fallback-image

Leksan Etiket ile Metal Etiket Farkları

Daha çok endüstriyel ortamlarda tercih edilen metal etiketler, genel olarak serigafi baskı tekniği ile üretilir. Asit indirme gibi yüzey işlemleri uygulanarak yüzeylerde şekillendirme yapılan metallerden oluşan metal etiket, dayanıklılığı ile tercih sebebi oluyor.

Endüstriyel ortamlarda bazı fiziksel, kimyasal ve mekanik aşındırmalar yapabilen Leksan etiketler, endüstriyel ortama sağladığı uyum ile etiket ihtiyacını doğuruyor. Bu bağlamda metal etiketlerin bu kadar tercih edilmesinin sebebi ise bulunduğu ortama uyum sağlaması, zorlu şartlara rağmen dayanıklı olması ve çeşitliliğidir. Marka ya da logo gibi pek çok işaretin uzun yıllar sağlam kalmasının ve korunmasının sebebi de yine metal etiketlerdir. Yapısal bakımdan yüksek ısıya karşı da dayanıklılık gösteren metal etiketler, yüksek kaliteli ortamlarda üretilir.

Pirinç malzeme, alüminyum, demir gibi pek çok metal istek ve dileğe göre şekillendirilebilir, renklendirilebilir. Özel ve düz kesim olarak da elde edilen metal etiketlerin fiyatları müşterisinin yüzünü güldüren cinsten. Delili yada deliksiz pek çok şekilde metal etiket temin edebilirsiniz.

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir