fallback-image

İstanbul’da ECA Servisi mi Arıyorsunuz?


Isıtma ve soğutma sistemlerinin öncü markalarından ve ülkemizde de en fazla müşteriye sahip olan markalardan bir tanesi olarak karşımıza ECA çıkıyor. Kombi ve klima ürünleri ile kendini en iyi şekilde tanıtan ve piyasada yer edinmeyi başaran bu marka servis hizmetlerinde de lider markalardan bir tanesi diyebilirim. Uzun zaman önce aldığım ECA marka kombim yoğuşmalı olduğu için çok daha kaliteli hizmet sunuyor ancak bu kaliteye çok daha fazla dayanamayan ürün bir süre sonra arızalandı ve büyük bir sorun ile de başımı ağrıttı diyebilirim.

Hangi firmayı aradıysam bir türlü sorunu çözecek ekip ile tanışamadım ancak geçtiğimiz günlerde Özel ECA Servis Çayırova firması ile tanıştım ve profesyonel ekipler sayesinde ürünümün sorunu kısa sürede çözüldü. İşi gerçekten severek yapan ve bu işi yapmak için çaba gösteren insanların tek bir atı altında toplandığı merkez diyebilirim firma için!

Özel ECA Servisi firmasından sizler de yardım alabilir ve ürünlerinizi bu firmaya emanet edebilirsiniz. 444 78 56 çağrı merkezi numarası ile karşımıza çıkan firma teknik destek konusunda da kusursuz işler yapıyor ve ücretsiz olarak ürün tanıtım hizmetleri sunuyor.

Ürünler hakkında merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz sorular bu numara ile detaylı bir şekilde cevap buluyor ve merakınız en iyi şekilde gideriliyor.

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir