Huawei’nin 5G Destekli Enjoy 20 Serisi, 3 Eylül’de Tanıtılacak

Huawei’nin 5G Destekli Enjoy 20 Serisi, 3 Eylül’de Tanıtılacak

Huawei, 5G destekli Huawei Enjoy 20 serisi modellerini 3 Eylül’de Çin’de düzenleyeceği etkinlik ile birlikte tanıtacak. Şirketin yeni serisinde Huawei Enjoy 20 ve Enjoy 20 Pro modelleri yer alacak. Her iki modelin de şu ana kadar sızdırılmış tüm özelliklerini bu yazımızda sizlere aktarıyor olacağız.

Öncelikle Huawei Enjoy 20 modeli, 6,6 inç boyutunda ve 720p çözünürlüğünde IPS LCD ekran ile gelecek. Standart olarak 60Hz ekran tazeleme oranına sahip olan cihazın ekranında su damlası çentiği mevcut olacak. Akıllı telefon gücünü MediaTek’in 5G destekli Dimensity 720 (MT6853) yonga setinden güç alacak. 4GB ve 6GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğine sahip olacak cihazda ayrıca 128GB dahili depolama alanı sunulacak.

5G Destekli Huawei Enjoy 20 Serisi Üçlü Kamera Kurulumuna Sahip olacak

Huawei Enjoy 20 modelinin kamera bölümünde ise, arka tarafta kare şeklinde bir modül içerisinde üçlü kamera kurulumu olacak. Bu üçlü kurulum 13MP + 5MP + 2MP şeklinde sunulacak. Ekrandaki su damlası çentiğinde ise 8MP özçekim kamerası mevcut olacak. Akıllı telefon standart olarak 10W şarj destekli 5.000mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte gelecek.

Öte yandan daha iyi özelliklere sahip Huawei Enjoy 20 Pro modeli de bu tarihte karşımıza çıkacak. Pro model, 90Hz yenileme hızına sahip 6,63 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak. FullView olarak adlandırılan bu ekranda herhangi bir çentik veya kamera deliği olmayacak. Şirket ön kamera için pop-up kamera modülü çözümü tercih edecek.

Enjoy 20 Pro modeli gücünü diğer model ile aynı şekilde MediaTek Dimensity 720 5G yonga setinden alacak. Cihazda 6GB ve 8GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği bulunurken depolama konusunda ise 64GB ve 128GB depolama alanı seçenekleri sunulacak. Akıllı telefonun arka bölümünde yuvarlak hatlı bir kamera modülü içerisinde 48MP + 8MP + 2MP olmak üzere üçlü kamera kurulumu mevcut olacak.

Akıllı telefonun ön tarafı için tasarlanan pop-up mekanizmasında 16MP özçekim kamerası sunulacak. Enjoy 20 Pro modeli, 40W SuperCharge destekli 4.200mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte gelecek. Her iki model de kutusundan Android 10 tabanlı EMUI 10.1 ara yüzü ile birlikte çıkacak. Huawei’nin 3 Eylül tarihini henüz resmi olarak duyurmadığını da belirtelim.

“Huawei’nin 5G Destekli Enjoy 20 Serisi, 3 Eylül’de Tanıtılacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Benzer Haberler

POCO M3 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

POCO M3 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

OPPO, Yeni Nesil Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü 17 Kasım’da Tanıtacak

OPPO, Yeni Nesil Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü 17 Kasım’da Tanıtacak

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Huawei Mate Xs Modeli Ekim 2020 EMUI Güvenlik Güncellemesi Alıyor

Huawei Mate Xs Modeli Ekim 2020 EMUI Güvenlik Güncellemesi Alıyor

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir