fallback-image

Çekmeköy Beko Özel Servisleri Nasıldır?

Yoğun nüfuslu Marmara bölgesine sağlam alt yapısı ve kusursuz işçilik modelleriyle yıllardır servis hizmeti sağlayan Beko teknik servis, siz değerli müşterileri için gelişmeye ve yenilenmeye devam ediyor. Teknolojinin son ürünleri birebir yerinde ve kendi atölyemizde inceliyor, karşılaşabileceğimiz yeni sorunlar için çok önceden önlem alıyoruz. Özel Beko Servis Çekmeköy ekibi olarak kalite standartlarına ayak uyduruyor ve sizler için hazırladığımız fiyatlar sayesinde yüzünüzün gülmesini sağlıyoruz. Müşteri memnuniyeti ve güveni maddiyattan daha önemlidir.

Çağa ayak uydurmak ve standartları biraz daha yükseltmek adına Beko teknik servisi ailesi olarak periyodik toplantılarımız ve eğitim seminerlerimiz sayesinde alanında uzman ekibimiz daha üst seviyelere taşımaya çalışıyoruz. Bizlere telefonla ulaşabileceğiniz gibi sizler için hazırladığımız ve firmamızı daha ayrıntılı anlatan ve tanıtan internet adresimizden de ulaşmanız mümkündür. Bizler hakkında ve servis bölgelerimiz hakkında gerekli bilgiler de site içerisinde mevcuttur. Telefon başındaki çalışanlarımız sizlere ürününüz hakkında sorular sorarak tespit yapar ve sorun hakkında sizlere bilgiler sunar. Servis hizmetini kusursuz ve sorunsuz bir şekilde almak istiyorsanız Beko teknik servis çağrı merkezini dilediğiniz an arayabilirsiniz. Servis konusunda donanımlı ekiplerimiz ürün modeliniz ne olursa olsun hızlı ve pratik bir biçimde sorunları çözüme kavuşturur.

Tüketici memnuniyetine dayalı servis hizmetlerimiz herhangi bir soru işareti yaratmamak adına 1 yıl parça garantisi ile çerçevelenmiştir. Bazı firmalar garanti belgesi sunmazlar ve parça seçiminde orijinal ürün kullanmazlar. Beko teknik servis firması olarak yıllardır kazandığımız güveni kaybetmek istemiyoruz ve bu yüzden sizlere garantili ürünler sunuyoruz. Yaygın servis ağlarımız sayesinde Marmara bölgesinin her noktasına kısa sürede ulaşmak bizim işimiz. Marmara bölgesi hakkında detaylı analizler yapıyor ve ekip araçlarımızı buna en uygun bölgelere yerleştiriyoruz, böylece sizlere hızlı bir şekilde hizmet getiriyor ve vakitten çalmıyoruz.
Websitemiz: Servis-cagir.com

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir