AnTuTu, Ağustos Ayının En İyi Üst ve Orta Sınıf Akıllı Telefonlarını Açıkladı

AnTuTu, Ağustos Ayının En İyi Üst ve Orta Sınıf Akıllı Telefonlarını Açıkladı

AnTuTu, akıllı telefonların performansı ile ilgili raporlar sunan ve en iyileri belirleyen bir test platformudur. Şirket her ay olduğu gibi bu ay için de “Ağustos Ayının En İyi Üst ve Orta Sınıf Akıllı Telefonları” sıralamasını yayınladı. Performansa göre yapılan bu liste 1 Ağustos ve 31 Ağustos arasında toplanan verilere dayanmaktadır.

Temmuz ayı için en iyi modellerin listesine buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Şimdi gelelim Ağustos ayının en iyilerine. Amiral gemisi modellerin olduğu listede geçen ayın birincisi nihayet değişmiş durumda. Bu ay listenin en tepesinde Xiaomi’nin yeni süper amiral gemisi modeli Mi 10 Ultra geliyor. Elde ettiği 646.730 puan ile zirvede olan Mi 10 Ultra’nın ardından ise ikinci sırada 637.616 puan ile Vivo iQOO 5 modeli geliyor. Bu modelden sonra ise sırasıyla ASUS ROG Phone 3, Black Shark 3S ve Vivo X50 Pro+ modelleri gelmektedir.

Ağustos Ayının En İyi Üst Sınıf Akıllı Telefonları:

Bu modellerin ardından altıncı sırada OPPO Find X2 Pro isimli model geliyor. Yedinci sırada OPPO Find X2 modeli yer alırken, sekizinci sırada ise Xiaomi’nin Mi 10 Pro modeli bulunuyor. Bu modellerden sonra ise dokuzuncu sırada iQOO Neo3 ve hemen ardından son sırada iQOO 3 modeli geliyor. Listeye genel olarak baktığımız zaman Qualcomm Snapdragon 865 Plus kullanan ASUS ROG Phone 3 modeli dışındaki tüm modellerin gücünü standart Snapdragon 865 yonga setinden aldığını görmekteyiz.

Amiral gemisi modelleri performans listesinden farklı olarak orta sınıf modellerin listesinde farklı yonga setleri de görebiliyoruz. AnTuTu’nun Ağustos ayı listesine göre orta sınıf modellerin yeni kralı Redmi 10X 5G modeli olmuş durumda. Bu modelin ardından Redmi 10X Pro 5G, Honor 30 ve Huawei Nova 7 modelleri sırasıyla ikinci, üçüncü ve dördüncü sıraya yerleştiler. Beşinci ve altıncı sırada ise yine sırasıyla olmak üzere Huawei Nova 7 Pro ve Honor X10 modelleri bulunuyor.

Ağustos Ayının En İyi Orta Sınıf Akıllı Telefonları:

Listenin yedinci ve sekizinci sıralarında yine Huawei ve Huawei’nin alt markası Honor’un modelleri bulunuyor. Yedinci sırada Honor 30S yer alırken sekizinci sırada ise Huawei Nova 7 SE modeli bulunmaktadır. Bu modellerin ardından dokuzuncu sırada Redmi K30 5G Extreme Edition modeli gelirken, onuncu yani son sırada ise bu listenin Qualcomm işlemcili iki akıllı telefonundan biri olan OPPO Reno 4 5G modeli gelmektedir.

“AnTuTu, Ağustos Ayının En İyi Üst ve Orta Sınıf Akıllı Telefonlarını Açıkladı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Benzer Haberler

POCO M3 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

POCO M3 Modelinin Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

OPPO, Yeni Nesil Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü 17 Kasım’da Tanıtacak

OPPO, Yeni Nesil Artırılmış Gerçeklik Gözlüğünü 17 Kasım’da Tanıtacak

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Samsung, Gelecek Yıl Galaxy Note 21 Serisini Piyasaya Sürmeyebilir

Huawei Mate Xs Modeli Ekim 2020 EMUI Güvenlik Güncellemesi Alıyor

Huawei Mate Xs Modeli Ekim 2020 EMUI Güvenlik Güncellemesi Alıyor

No Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir